Zaterdag ging de JO9 van Blauw-Wit ’81 op bezoek bij de buren in Kaatsheuvel, waar de vorige keer met 7-2 werd verloren. Helaas misten we twee van onze spelers, Lotte en Luc.

De wedstrijd begonnen we sterk. Duels werden gewonnen en al snel kwamen we op een 0-1 voorsprong door een mooie actie van Guus. Niet veel later viel de 1-1. Er werd goed verdedigd door Merel, Guus en Janne. Voor de rust vielen helaas de 2-1 en de 3-1. In de tweede helft gingen we er weer voor. Er werd goed overgespeeld en na een mooie actie van Sev ging de bal net naast. Ook Liz zat lekker in de wedstrijd, kwam een paar keer goed voor de goal maar kreeg de bal er net niet in. Xavier zorgde met zijn acties voor gevaar voor de Kaatsheuvelse goal maar ook deze ballen gingen net naast. Na een paar geweldige reddingen van onze keeper Senn die deze wedstrijd weer goed stond te keepen viel toch de 4-1. We bleven vechten voor iedere bal maar een goal zat er niet meer in. Net voor het einde van de wedstrijd scoort Desk de 5-1. Jullie mogen als team trots zijn want in deze wedstrijd waren we zeker niet kansloos. Op naar volgende week!