Zondag kwam Tilburg Dames 5 op bezoek, een team dat de laatste weken goed draait en met de vijfde plaats twee plekken hoger staat dan DES. Er moest dus hard gewerkt worden om net als de afgelopen twee wedstrijden de winst te pakken.

Het eerste kwart was van beide kanten redelijk mat met weinig doelkansen. In het tweede kwart ging de bal bij DES echter steeds beter rond, kwamen de mogelijkheden wel en binnen 10 minuten stond het 3-0 en kort voor de fruitpauze zelfs 4-0. In de rust een goed gesprek omdat de vorige wedstrijd tegen Tilburg ook na een voorsprong nog uit handen werd gegeven. Dit keer kon DES ook in de tweede helft blijven doordrukken en gaf het weinig kansen weg. Via een strafbal en nog een vloeiende aanval werd de eindstand bepaald op 6-0. Met dank ook aan de invallers, Puck, Fleur en Charlotte. Het grootste compliment kwam van de coach van de Tilburgers, die aangaf deze competitie nog niet zo’n sterke tegenstander te zijn tegengekomen.