Zaterdag stond voor de JO10 van Blauw-Wit ’81 de thuiswedstrijd tegen ONI uit ’s Gravenmoer op het programma. Een pittige tegenstander die, net als Blauw-Wit, nog geen wedstrijd heeft verloren.

Na een sterk begin komt Blauw-Wit ’81 al snel, door fraaie doelpunten van Mees van der Heijden en Sander Verboven, op een 2-0 voorsprong. Maar daarna is het ONI dat de wedstrijd compleet naar zijn hand zet. Binnen no time staat het 2-5 en moeten we met een forse achterstand de rust in. Na de rust weten we ons enigszins te herpakken. Met een geweldig doelpunt van Stijn de Vet brengen we de achterstand terug tot 3-5. We geven alles, maar ONI is vandaag gewoonweg de betere ploeg. Uiteindelijk wordt het een afgetekende 3-11 overwinning voor de ploeg uit ’s Gravenmoer.

De eerste nederlaag dit jaar voor onze JO10 en meteen eentje om snel te vergeten. Volgende wedstrijd gaan we er gewoon weer tegenaan.