Zaterdag begon de JO13 van Blauw-Wit ‘81 als nummer twee aan de wedstrijd tegen Sarto uit Tilburg. Om koploper Jong Brabant niet uit het oog te verliezen moest er gewonnen worden van de ploeg die erg veel scoort deze competitie.

De eerste helft was duidelijk voor Blauw-Wit, dit resulteerde dan ook in veel kansen voor de ploeg uit De Moer. De eerste goal was dan ook geen verassing, Joep werkte een corner van Stef prima binnen. De kansen bleven komen en de tweede goal hing dan ook in de lucht. Door het uitverdedigen met de hand, waardoor Blauw-Wit een penalty kreeg, was het ideale moment om op 2-0 te komen. Helaas werd de penalty net over geschoten, desondanks ging Blauw-Wit met een verdiende voorsprong de rust in.

De ploeg uit De Moer kwam niet scherp uit de kleedkamer. Na een prima vrije trap komt Sarto tegen de verwachting in op 1-1. Blauw-Wit heeft wederom de overhand, alleen resulteert dit niet in veel kansen. Na een goede loopactie van Merle werd het nog bijna 2-1, helaas zat er niet meer in dan een gelijkspel vandaag.

De volgende wedstrijd laat nog even op zich wachten. Op zaterdag 13 mei speelt de JO13 de laatste thuiswedstrijd van het seizoen.