Zaterdag speelde de JO9 van Blauw-Wit ’81 uit tegen RWB. In de eerste minuten merken we dat de ’grote en fysieke’ tegenstanders veel druk op de bal zetten. Met Guus, Sev en Janne in de verdediging komt RWB er niet zomaar doorheen. Na een mooie aanval vanuit onze kant lukt het Lotte net niet om de bal in het doel te krijgen. We krijgen een tegenaanval van RWB en dan valt toch de 1-0. Na heel wat reddingen van onze keeper Senn volgt ook de 2-0. Blauw-Wit blijft druk zetten en vecht voor iedere bal. Er volgt een mooie opkomende actie van Liz, die de balt terug legt op Xavier maar de bal gaat net naast. Er volgen steeds verschillende acties over en weer en met een 2-0 stand gaan we de rust in.

In de tweede helft blijven we gaan voor iedere bal. Er worden mooie kansen gecreëerd maar we komen er steeds net niet doorheen. Een aanval van Lotte en Sev wil net niet lukken. RWB laat het hier niet bij zitten, komen Guus regelmatig tegen en onze goed keepende Senn laat er geen bal meer in. Door een goed onderscheppende bal van Lotte die een op een komt met de keeper schiet ze hem netjes in de linkerhoek: 2-1! Meteen na de aftrap van RWB krijgt Sev de bal voor zijn voeten en schiet hij hard richting de goal. De keeper houdt hem maar laat hem uit zijn handen glippen, Xavier zat er goed bij maar krijgt hem er net niet in. We blijven vechten voor iedere bal en het spelbeeld verandert in het voordeel van Blauw-Wit. Er worden mooie aanvallen gecreëerd maar het wil Lotte en Liz steeds net niet lukken. Uiteindelijk valt de bal goed bij Liz voor haar voeten die Blauw-Wit op een gelijke stand zet: 2-2. Na nog een paar kansen op de 2-3 fluit de scheids de wedstrijd uiteindelijk af. Een dik verdiende uitslag.

Jullie blijven als team iedere week groeien, hard voor elkaar werken en samen spelen. Dit zien we op zaterdag ook terug op het veld. Nu op naar de meivakantie en zaterdag 13 mei spelen we onze volgende wedstrijd uit bij Berkdijk.