Uno animo kreeg vandaag Trinitas op bezoek. De wedstrijd was in de beginfase voor Trinitas. Althans zij hadden een klein veld overwicht. Het kwam niet tot enige doelkans. Na een kwartier spelen, kreeg Uno Animo meer grip op het spel en werd de verdere partij de bovenliggende partij. de eerste helft werd afgesloten met een 0-0 stand. De tweede helft kwam duidelijk naar voren dat Uno Animo steeds hoger ging spelen en kansen wilde creëren om zo op voorsprong te komen. 60e minuut wordt Joris van de Langenberg in de 16 meter van Trinitas onrechtmatig onderuitgehaald. Een ieder op het sportpark, inclusief meerdere supporters van Trinitas dachten dat de scheidsrechter een penalty zou geven, maar tot een ieders verbazing gaf hij niets.

In de 83 minuut was het dan eindelijk zover, Uno animo nam de leiding.  Joris van de Langenberg speelde zichzelf goed vrij en haalde prachtig uit. De bal verdween in de linker bovenhoek. De keeper vanTrinitas was kansloos. De 1-0 was een feit.

Uno Animo bleef hierna doordrukken. 85e minuut: Rick van Broekhoven wordt in een vrije kans in de 16 meter van Trinitas hard onderuit gehaald. Wederom wordt er aan een penalty gedacht, echter ook nu gaf de scheidsrechter niet de penalty waar de spelers van Uno Animo recht op hadden.  90 minuten, voorbij maar scheidsrechter liet, ofschoon er geen oponthoud was geweest gedurende de wedstrijd nog even doorspelen. Zo gebeurde het navolgende:

93e minuut,  Trinitas zet voor en de bal verdwijnt in de netten 1-1.

De teleurstelling was bij Uno Animo nog niet verwerkt of direct na de aftrap werd er door Trinitas een corner verkregen.

Deze corner werd voor gebracht en om het debacle nog groter te maken werd deze ingekopt  en Trinitas ging met de drie punten aan de haal.