Zaterdag 22 april, begin van de avond, werd de derby BlauwWit’81- Berkdijk gespeeld. BlauwWit’81 wou deze derby goed uitpakken met de derde helft en daarom werd deze wedstrijd, die normaal op zondagmiddag gespeeld zou worden, deze keer op zaterdag gespeeld.

De wedstrijd werd geopend met rookbommen en vuurwerk van de supporters van Berkdijk. Dit was in overleg met BlauwWit’81. Daarna was er een ’Pupil van de Week’ die dan officieel de wedstrijd opende met een mooi doelpunt.

De eerste helft liep het gelijk op qua spel bij de beide partijen. Aanvallen werden ingezet maar niet afgemaakt. Na de rust heeft Berkdijk al snel de eerste goal gemaakt. Doelpunt twee en drie volgden halverwege de tweede helft. BlauwWit’81 probeerde het ook nog, maar het mocht niet baten. Keeper Tony was steeds bij de bal of de bal ging hoog over. En zo werd de eindstand 0-4 en neemt Berkdijk sinds zeer lange tijd drie punten mee van een wedstrijd tegen BlauwWit’81.

Het was een sportieve wedstrijd en met een goede scheidsrechter. In de kantine werd deze zege nog een tijdje gevierd.

0-1 in de 47ste minuut

0-2 in de 59ste minuut

0-3 in de 66ste minuut

Shuburney Rosaria drie keer

Zondag 14 mei is de volgende wedstrijd bij WSJ om 14.30 uur. Zet maar vast in de agenda.