Zaterdag 29 april speelde Berkdijk JO17-1 een thuiswedstrijd tegen OVV’67 JO17-1.

Na het speloverleg en de warming-up met muziek begon het spel op de middenstip van het hoofdveld van Berkdijk. Het spel ging in het begin op en neer, waarbij de teams elkaar aftastten. OVV’67 kreeg een kans, maar daar was een mooie redding van Luca. Na een mooie loopactie van Mitch werd het schot op de keeper een corner. Er volgden nog twee corners. Mitch speelde mooi en scoorde 1-0. Even later liep Rexheb vanaf middenveld iedereen eruit en schoot de bal langs de keeper; 2-0. En zo gaan ze de rust in.

Na het starten van de tweede helft komt OVV’67 in actie, maar daar was weer een mooie redding van Luca. OVV’67 liet het daar niet bij en ging nogmaals in de aanval. Hieruit volgde een mooie goal van OVV’67. Ysaka was te laat om te kunnen verdedigen en de bal kwam rechts onder in de hoek; 2-1. OVV’67 was op zoek naar de aansluiting en bleef aanvallen. Een mooie aanval van Jordy van OVV’67 ging net naast en daar bracht Berkdijk het er goed van af. Tijd voor Berkdijk om weer in actie te komen. Een voorzet van Rexheb op Sander ging net mis. Er kwam een mooi afstandsschot van OVV’67, maar wederom was daar de redding door Luca. Deze superkeeper van JO17-1 redde vandaag wel meer aanvallen, maar de aansluiter kwam er uiteindelijk wel. Ineens was daar een mooie actie van Rexheb, maar Danny miste en Mees miste. Danny raakte geblesseerd en Mo werd met hem gewisseld. Er kwam een penalty die mooi gemaakt werd; 3-2. Rexheb ging nog alleen op de keeper, maar ging net te ver door en de keeper raakte geblesseerd, waarop Rexheb een tijdstraf kreeg. Niet lang daarna was het spel afgelopen en staat Berkdijk JO17-1 nog bovenaan in de poule.

Zaterdag 6 mei gaat Berkdijk JO17-1 uit naar SCO JO17-1 om 11.30 uur. Bij zijn is meemaken!