Mika Bogaarts van de JO11 was zondag ’Pupil van de Week’ bij Blauw-Wit ’81. Mika was al op tijd aanwezig voor de wedstrijdbespreking van het eerste. Hij had zijn ouders en broer meegenomen. Later kwamen er nog meer familie en vrienden kijken.

Tijdens de warming up speelde Mika de bal over met Sil. Het leek net of Mika gewoon al thuis hoorde in het eerste; dat belooft wat voor de toekomst. Voor de wedstrijd kreeg Mika applaus van beide teams. Mika mocht van de scheids tossen; dit deed hij op een manier alsof hij dit vaker deed en de scheids was onder de indruk.

Toen was het tijd voor de aftrap. Na een goede aanval met veel acties, schoot Mika hard op goal, helaas ging de bal net over. De trainer van de tegenstander gaf Mika zelfs complimenten over zijn trap.

Na een spannende openingsfase, werd het helaas 0-1 voor Audacia. In de rust schoot Mika op goal met de wissels en liet hij zien hoe ze op goal moesten schieten. De tweede helft was berespannend, maar helaas bleef het 0-1 voor Audacia.

Ondanks het verlies genoot Mika zichtbaar van de wedstrijd en ging hij na afloop met een mooie oorkonde en een originele Blauw-Wit sjaal naar huis. Kortom, een super leuke ervaring voor onze fanatieke JO11-speler!

Mika, hartstikke tof dat je erbij was en we hopen dat je een leuke dag hebt gehad!