Zaterdag stond voor de JO10 van Blauw-Wit ‘81 de uitwedstrijd tegen het Tilburgse Zigo op het programma. Een pittige tegenstander, dus we weten dat we vol aan de bak moeten.

Na een sterk begin komt Zigo al snel op een 2-0 voorsprong. Maar daarna gaat het bij ons beter lopen en komen we binnen een minuut, door fraaie doelpunten van Bram van Beek en James Bakermans, op gelijke hoogte. Met een 2-2 stand gaan we de rust in.

Na de rust zien we aanvankelijk een kopie van de eerste helft. Zigo loopt uit naar 4-2 en Blauw-Wit herstelt zich door, met fraaie goals van Sander Verboven en James Bakermans, op 4-4 te komen. Maar daarna is het Zigo dat de wedstrijd compleet naar zijn hand zet. Binnen no time schieten de Tilburgers vier keer raak en wordt het dus uiteindelijk toch een afgetekende 8-4 overwinning voor de thuisploeg. De tweede nederlaag op rij voor onze JO10 en een wedstrijd om snel te vergeten.

Woensdagavond 17 mei om 18:30 uur staat namelijk alweer de volgende wedstrijd op de planning; de inhaalwedstrijd bij en tegen WSC in Waalwijk. Dan gaan we er gewoon weer tegenaan.