De laatste wedstrijd afsluiten was een must. De laatste fase nog niet een wedstrijd verloren. Onze kanjers waren gebrand. We hadden een zeer goed elftal tegen dat hadden we snel gezien.

De wedstrijd kon beginnen en binnen enkele minuten was het 2-0. Maar na de 2-0 werden onze kids wakker en scoorden we snel de 2-1. En scoorde Sc t Zand gelijk de 3-1 erachteraan.

Toen werden we pas wakker en lieten het balletje zijn werk doen en dat gaf vleugels. We scoorden de 3-2 en de 3-3 achter elkaar. Daarna maakte onze tegenstander de 4-3. We herpakten ons en dat leverde drie goals op en trokken de stand om naar een 4-6. ’t Zand maakte snel weer twee goals en zo stond er 6-6 op het bord met nog 2 minuten te spelen. Vlak voor tijd werd het 6-7 en vierden we onze overwinning al. Maar op het nippertje maakte t Zand de 7-7.

Wij zijn trots op ons team wat ze dit jaar gebracht hebben en de vele stappen die ze vooruit zijn gegaan. Wij wensen iedereen een fijne vakantie en tot het volgend seizoen.

De contracten van Dennis, Rob en Remco zijn al getekend en we plakken er een jaar aan vast, want willen jullie nog heel veel leren en doen het met heel veel plezier.