Na herfst en zaalkampioen kan MO12-1 weer kampioen worden

Ze speelden zaterdag tegen Breda, de nummer vier in de poule. Dan denk je, als je al 12 punten meer hebt dan de tegenstander, dan doen we dat even. Alles was minder waar. Binnen 5 minuten een strafcorner en een bal in de goal door de tegenpartij, maar gelukkig lette de scheidsrechter beter op dan de speelsters. Hij keurde alles af. Nou, dan denk je nu gaat het beter, maar wat maakten ze het spannend. 1-0, 2-0, 2-1 en gelukkig in 4e kwart 3-1. Alle dingen die anders lekker lopen, gingen vandaag niet.

Wel weer mooi 3 punten, daarmee blijven we gelijk lopen met nummer 2 Were Di, want die wonnen ook. Alleen, zij liepen qua doelpunten wel in. Zaterdagochtend hadden we nog 10 goals in de plus en zaterdagmiddag nog 6. Nog 1 wedstrijd te gaan in Goirle om 9 uur. Nummer 2 speelt in Etten-Leur ook om 9 uur, het zal een spannende wedstrijd worden.

MO12-1, jullie kunnen het, op tijd naar bed en er tegen aan. Veel succes!