Het was weer ouderwets vroeg zaterdagochtend: om 08:15 uur verzamelen voor de uitwedstrijd bij RWB in Waalwijk. Een interessante match tussen de nummer 3 en 4 op de ranglijst. Uit ervaring weten we dat de wedstrijden tegen RWB altijd spannend zijn, maar vooral ook leuk en sportief. Dus daar gaan we voor vandaag!

Om 09:00 uur wordt er afgetrapt en al snel blijkt dat ook vandaag de teams aan elkaar gewaagd zijn. Blauw-Wit lijkt wat moeite te hebben met het kunstgras, waardoor de bal zich anders beweegt dan we normaal gewend zijn. In de eerste helft lijken de kansen net wat meer voor Blauw-Wit en dat vertaalt zich in een mooie 0-1 voorsprong wanneer Bram van Beek de Waalwijkse keeper met een prachtig afstandsschot weet te verrassen. Na de rust moeten we alle zeilen bijzetten om RWB van ons af te houden. Met het ontbreken van wisselspelers aan onze zijde neemt de druk gaandeweg de tweede helft toe en komt RWB verdiend op gelijke hoogte: 1-1. Beide teams gaan vol voor de winst, krijgen beide nog de nodige kansen, maar de wedstrijd blijft in evenwicht.

Gelet op het spelbeeld een terechte uitslag en we kunnen alleen maar trots zijn op onze spelers die stuk voor stuk alles hebben gegeven vandaag. Volgende week wacht ons een ware topwedstrijd. We krijgen namelijk de nummer 1 van het klassement, vv Waspik, op bezoek.