Afgelopen zaterdag spelen we tegen V.V. Dongen. We missen vandaag onze verdedigster Merel en onze leider Anton. We hebben daar hele goede vervanging voor geregeld. Sev komt ons team versterken en Bart heeft geholpen bij het coachen. We beginnen vol goede moet aan de wedstrijd en waar we vorige week mee geëindigd zijn, gaan we nu mee verder. Ivar maakt al snel de 1-0 maar Dongen laat zich daardoor niet van de wijs brengen en scoort niet veel later de gelijkmaker.

In de verdediging Sev en Mirte die knap werk leveren maar de 1-2 kan niet voorkomen worden. Oke, voorsprong weg maar nog niks is verloren. We gaan vol goede moed aan het tweede kwart beginnen. Guus en Xavier komen in het team, de druk wordt meteen weer opgevoerd en Ivar scoort de tweede van vandaag. We staan weer gelijk, Guus kan vanuit de verdediging doorlopen en weet de 3-2 te noteren. Dongen gaat weer meer aanvallend voetballen en weet de score weer terug te brengen op 3-4. Nu even rusten en kijken wat er goed gaat en waar de verbeterpunten liggen. Luuk heeft vorige week in de voorhoede gespeeld en ook deze week weer, wat heeft hij weer goed zijn best gedaan. Goed druk gegeven en vooral veel gestoord zodat ze de bal niet kwijt konden. Senn heeft de eerste helft heel goed keeperswerk geleverd en een paar hele mooie reddingen gehad.

Na rust is het spelbeeld niet veel anders, het gaat een beetje op en neer. Guus scoort de 4-4 en Dongen weet niet veel later 4-5 te scoren. Lotte maakt de gelijkmaker 5-5. Dongen scoort nog net voor het fluitsignaal van het derde kwart de 5-6. Nog een laatste kwart. We gaan alles geven om de wedstrijd te kunnen winnen. Ivar tikt de 6-6 binnen, dat ruikt naar meer. Door goed samenspel weet Xavier ons weer op voorsprong te zetten 7-6. De laatste minuten tikken weg en Ivar beslist de wedstrijd: 8-6 en een dik verdiende overwinning. Ook Senn heeft deze helft weer uitstekend keeperswerk laten zien. We zien jullie met de week groeien, super knap.

Sev en Bart hartelijk bedankt voor jullie inzet vandaag. Volgende week spelen we de laatste wedstrijd van deze fase bij RWB.