Het zonnetje schijnt, het publiek is aanwezig en het team is klaar voor deze derby tegen onze buren de Berkdijk. Blauw-Wit gaat meteen in de aanval en door een goede actie van Sev wordt het 1-0.

Snel daarna speelt Sev de bal op Lev die de 2-0 binnen schiet. Jur blijft goed druk zetten en de aanval opzoeken. Door een mooie dribbelactie zet Quinn de 3-0 op het scorebord. Ook tekent Quinn voor de 4-0. Blauw-Wit zit lekker in de wedstrijd en blijft de goal van Berkdijk opzoeken. Sev scoort de 5-0. Berkdijk gaat in de aanval en weet de bal achter onze keeper Thiez te schieten, 5-1. Al snel volgen ook de 5-2 en 5-3. Met Senn en Scoth in de aanval weten ze de bal goed naar voren te werken maar een goal zit er helaas niet in. De wedstrijd gaat aardig tegen elkaar op en de kids zijn aan elkaar gewaagd. Ruststand: 5-3.

Na de rust start Blauw-Wit fel en na een dribbelende actie scoort Sev de 6-3. Ook de 7-3 en 8-3 weet Sev op zijn naam te zetten. We zien hele mooie acties en goed samenspel van Jur en Quinn maar de bal belandt in de handen van de keeper. Door een tegenaanval van Berkdijk weten ze de 8-4 te scoren. Lev staat goed te keepen en weet de bal regelmatig uit zijn goal te houden. Met Sev die de aanvalt opzoekt, weet hij de 9-4 te scoren (en nog wel met zijn rechtervoet). Er wordt goed langs de lijn gedribbeld door Thiez, die de bal op Jur speelt. Een schot van Jur weet de keeper in zijn handen te pakken. Thiez is lekker op dreef en rent op de goal af, helaas zit de tegenstander er nog net tussen. De 10-4 wordt gescoord door Sev, die zijn 7e doelpunt van vandaag noteert.

Blauw-Wit komt op 11-4 door een eigen goal van Berkdijk. In de laatste minuut gaat een bal van Quinn net voorlangs waarna de goed fluitende scheids affluit. Eindstand 11-5. Volgende week spelen we om 10.30 thuis tegen Desk.