In de wedstrijd afgelopen zaterdag tussen Blauw-Wit ‘81 en STO Oosterhout was de eerste helft een ware uitdaging vanwege de sterke wind, die het spel bemoeilijkte voor beide teams. Ondanks de moeilijke omstandigheden slaagde Oosterhout erin om de leiding te nemen met een doelpunt, wat resulteerde in een 0-1 voorsprong in de eerste helft.

De tweede helft van de wedstrijd bracht een opwindende wending. Maartje, een opvallende speler, speelde een hoofdrol door eerst de gelijkmaker te scoren (1-1) en vervolgens het winnende doelpunt te maken (2-1) voor Blauw-Wit. Het was een intense strijd tot het einde, met beide teams die vastberaden waren om de overwinning binnen te halen.

Uiteindelijk eindigde de wedstrijd met een 2-1 overwinning voor Blauw-Wit, waarbij Maartje de absolute ster van de dag was. Met 6 punten in de zak stijgen wij naar de tweede positie in het klassement.

Volgende week spelen wij om 10:30 uur thuis tegen Zwaluwe VR 1. Tot dan!