JO12-1 debuteert vandaag in de 1e klasse met 2-2 uitslag tegen Pelikaan uit Roosendaal JO12-1. Tijdens de herfststop is er nog een pittige oefenwedstrijd gespeeld en lekker in de Loonse en Drunense Duinen getraind. Ze waren er klaar voor om weer een wedstrijd te mogen spelen. Al vroeg in de wedstrijd waren er veel aanvallen in de cirkel op goal tegenstander. De keeper ging hierdoor een keer de fout in, wat resulteerde in een strafbal voor ons. Ook hier is op getraind! Rustig en beheerst werd deze ingetikt, 1-0 voor DES. De tegenstander komt in het tweede kwart terug en even wat onoplettendheid resulteerde in een 1-1. Spannend!

In het derde kwart maakten we een prachtige 2-1. Over en weer ging het gelijk op. DES was meer in de aanval en eigenlijk hing de 3-1 in de lucht waardoor we verdedigend even niet opletten. Pelikaan wist dit feilloos af te straffen, scoort 2-2. Met nog zes minuten op de klok zetten de jongens alles op alles voor een derde goal, echter dit lukte steeds net niet. De uitslag is 2-2 en het eerste punt is binnen in deze competitie. Goed gedaan jongens. Volgende week uit bij HC Den Bosch, om 14.15 uur.