Zondag was JO10 speelster Merel Beerens ‘Pupil van de week’ bij de Dames 1 van Blauw-Wit ‘81. Om 09:00 uur werd er verzameld bij Blauw-Wit. Merel kwam vrolijk binnen en had zin in een leuke ochtend. Zelf had ze op zaterdag met 1-8 gewonnen en daarmee dus het goede voorbeeld gegeven aan onze dames. Na de korte bespreking kleedde iedereen zich om en was het tijd om warm te lopen.

Merel mocht de toss doen en daarna aftrappen. Na een mooie aanval scoorde Merel ’het eerste doelpunt’. Na een spannende eerste helft gaan we 1-2 de rust in, maar Merel had er alle vertrouwen in dat de dames nog gingen winnen. In de tweede helft had Merel voor op de bank een lekker busje Pringles voor zichzelf (alle dames waren jaloers). Het bleef heel spannend, de dames speelden uiteindelijk 3-3 gelijk. Na de wedstrijd kreeg Merel van het team nog een oorkonde en een mooie Blauw-Wit sjaal. Merel, bedankt voor je enthousiasme en motivatie tijdens de wedstrijd! We hopen dat je een leuke ochtend hebt gehad.