Zaterdag 28 oktober ontving Berkdijk O23-1 SC ’t Zand op sportpark de Kegelaer. De mannen van Berkdijk hadden wat goed te maken. Vorige keer verloren ze met 2-1 van ’t Zand. Maar Rowwen Hèze werpt zijn vruchten af.

Berkdijk startte scherp aan de wedstrijd wat resulteerde in een snel doelpunt van Luuk Luijten, die vandaag in de spits begon. Al snel vielen ook de 2-0 en de 3-0. Hoofdtrainer Luuk en de assistenten wisten niet wat ze meemaakten. En toen viel de 3-1. Maar waar normaal de kopjes gingen hangen, gingen de mannen nu vol gas door. Met een stand van 5-1 gingen ze dan ook de rust in.

Na de rust ging Berkdijk 023-1 weer fris en fruitig verder. Berkdijk kreeg nog twee penalty’s mee van een uitstekend leidende scheidsrechter Sjaak van Ree. Helaas durfde Max ze niet te nemen (waarom niet vraagt de leiding zich nog steeds af). Uiteindelijk eindigde de wedstrijd met een eindstand van 8-2.

Berkdijk O23-1 beloont zichzelf eindelijk en laat hiermee zien dat ze het nog in zich heeft. Iedereen is blij met deze zege, want hoofdtrainer Luuk weet dat er aan de stoelpoten gezaagd wordt door zijn assistenten.

Luuk, Maduro en Rutten complimenteren het team.