Zondag 5 november mocht Berkdijk VR1 toch gaan voetballen. De dames van Bladel kwamen op bezoek.

Na heel veel regen de afgelopen dagen was het wachten op een appje van terreinknecht Ad over het wel of niet doorgaan van de wedstrijd. Eigenlijk gingen de dames er stiekem al een beetje vanuit dat het werd afgelast, maar niets bleek minder waar. Ze mochten zelfs op het wat drassige hoofdveld. Daarom verzamelden ze om 10 uur om een uur later een wedstrijd te spelen tegen Bavel.

Met de woorden ”ga gewoon lekker voetballen want dat kunnen we” ging Berkdijk het veld op. Maar toen toch nog maar 5 minuten terug, omdat het enorm begon te gieten. Gelukkig viel het mee en konden ze snel beginnen.

Er werd fantastisch gevoetbald met veel rust en prima overspel. Dit resulteerde dan ook in een heus doelpuntenfestijn met goals van Esther, Melissa, Joanna en Jesmay. Op het spel viel weinig aan te merken, behalve dat er toch wel een aantal grote kansen gemist werden, maar een kleinigheidje houd je altijd. De scheidsrechter floot prima en Desi mocht haar rentree maken wat ze fantastisch deed. Rustig werd de wedstrijd uitgespeeld waarbij Diana nog een paar minuten mocht keepen en er een eindstand van 8-0 werd genoteerd.