Zaterdag mochten we een keer uitslapen want we hoefden pas om 10.00 uur thuis te voetballen. Met een afmelding in het team beginnen we de wedstrijd. Halverwege de wedstrijd wordt ons ingefluisterd dat er versterking onderweg is. Sev, bedankt dat je bij ons nog kwam invallen. Vanaf het eerste fluitsignaal is het aan beide kanten wat aftasten maar Berkdijk heeft de betere kaarten in handen en weet een paar keer door te breken en weet daardoor ook de score te openen. Er is nog niks aan de hand; het is pas het eerste kwart.

Door wat goede tips van de coaches en het goed druk blijven zetten weten we de overhand te krijgen en wordt er in het tweede kwart vier maal gescoord door Blauw-Wit. Het derde kwart zakt Blauw-Wit een beetje in en zo kan Berkdijk nog twee mooie goals meepikken. Het laatste kwart wordt er nog goed overgespeeld en weet Lotte het laatste doelpunt nog te scoren. Met goed samenspel, hard werken door Guus, Myrthe en Merel achterin, Ivar en Sev op het middenveld en Lotte en Luuk voorin en goed keeperswerk van Senn werden volop kansen gecreëerd en mooie doelpunten gescoord.

1-1 Lotte

2-1Lotte

3-1 Ivar

4-1 Ivar

Rust

5-3 Lotte

Volgende week gaan we weer vroeg op pad, onze wedstrijd begint om 08:30 uur in Waspik.