Op deze zonnige zaterdagmiddag stond voor de Dames 1 van Blauw-Wit ‘81 de uitwedstrijd tegen RFC op de planning. De dames van Blauw-Wit begonnen vol goede moed en na ongeveer 11 minuten viel de eerste goal door Maartje. Dit was het startsein voor het doelpuntenfestijn van deze wedstrijd. In de eerste helft hebben naast Maartje ook Manon van Baardwijk en Romy verschillende keren gescoord waardoor de dames met 1-6 de rust in gingen.

Na de rust namen de dames meteen weer de overhand met een goal van Romy. De dames zaten hiermee weer lekker in de wedstrijd. Annemarie mocht nog even in de spits en daar maakte ze haar plek waar met een welverdiende goal. Maartje, Manon van Baardwijk en Romy vonden elkaar weer goed in de tweede helft waardoor er nog twee doelpunten vielen.

Met een eindscore van 1-10 nemen de dames de drie punten weer mee terug naar De Moer!