Nog twee wedstrijden te gaan voordat de meiden de zaalcompetitie in gaan. Zaterdag werd er daarvan een gespeeld. Een spannende wedstrijd tegen nummer drie, Push MO12-3 uit Breda. Winst op Push zou betekenen dat ook deze periode een kampioenschap vieren tot de mogelijkheden behoort.

Het was een koude regenachtige zaterdag. De meiden hadden er weer zin in. Vol overgave gingen ze de wedstrijd in. Push ging al snel in de aanval en kwam al in de eerste minuten dicht bij de goal van DES. Maar de goal bleef gelukkig schoon. De bal ging vervolgens over en weer en de meiden kwamen met regelmaat dichtbij de goal van Push. Vanuit beide clubs werden er aanvallen opgezet, maar het mocht beide teams deze zaterdag niet lukken een goal te maken. In de laatste kwart van de wedstrijd was er voor beide clubs nog een grote kans. Een speler van Push wist middels een counter wel heel dichtbij de goal van DES te komen. Maar door uitstekend keeperswerk middels een dikke sliding werd deze aanval afgewend. DES zocht vervolgens ook de aanval en wist een strafcorner te forceren, maar wist deze net niet te benutten. Uiteindelijk uitslag : 0-0. Het maximaal haalbare. Het was een erg spannende wedstrijd waarbij de meiden goed verweer hebben geboden. Opgeven is geen optie bij dit team. Koud, doorweekt maar met volle inzet toch nog een puntje kunnen pakken. Heel knap gedaan meiden!