Hard werken betaalt zich uit: de jongens van DES JO12-2 hebben hun eerste overwinning te pakken! Zij wonnen in een prachtige wedstrijd met 3-1 van de leeftijdsgenoten van Were Di.

De afgelopen weken hebben de jongens van DES veel getraind en hard gewerkt. Ze maakten enorme sprongen vooruit, zowel qua hockeytechniek als qua teamgevoel. De euforie was daarom groot toen de jongens van DES zaterdag eindelijk hun lang verdiende beloning kregen en het veld als winnaar mochten verlaten.

De wedstrijd begon gelijkwaardig, het publiek moest tot het tweede kwart wachten op de eerste goal. Beheerst tikte DES de bal in het doel en kwam daarmee op 1-0. Na de rust werd de voorsprong lang behouden, echter aan het einde van het derde kwart zette de tegenstander de wedstrijd op scherp door vanuit een strafcorner de score gelijk te maken.

De jongens lieten zich echter niet gek maken en zetten een extra stapje bij. Vol zelfvertrouwen scoorden ze in het laatste kwart nog twee prachtige doelpunten en wonnen de match daardoor met 3-1. Na een ererondje langs het publiek konden ze aan de limonade en chips om de overwinning te vieren. Volgende week spelen de jongens de laatste wedstrijd voordat het zaalhockey seizoen begint, om 11.45 uur thuis tegen MOP.