Blauw-Wit ’81 JO8 speelde zaterdag tegen Trinitas. Het team miste twee vaste spelers, Lev en Semih. Maar gelukkig krijgen we versterking vanuit onze jongste jeugd. Mats speelt vandaag zijn allereerste wedstrijd. Na een goede warming-up zijn onze jongens er klaar voor. Na de aftrap zoeken Jur, Senn en Scoth de aanval op. Met Thiez in de goal, en Quinn en Sev in de verdediging komt Trinitas er niet zomaar doorheen. Het spel gaat aardig gelijk op en de spelers zijn aan elkaar gewaagd. Blauw-Wit creëert verschillende kansen maar komt niet tot scoren. Een mooie actie van Sev, die de bal breed legt op Jur gaat er net niet in. Senn en Scoth weten de bal regelmatig te storen en Jur, die lekker in de wedstrijd zit, staat iedere keer goed vrij voor de goal. Mats valt goed in en doet lekker mee. Een bal van Sev belandt op de paal. Er volgt een mooie loopactie van Quinn, die tot schieten komt. De keeper kan er net bij en pakt de bal in zijn handen. Ruststand: 0-0.

Na de rust gaan we er weer samen tegenaan. Senn speelt de bal naar Thiez, die haalt uit maar de keeper heeft hem. Een actie van Quinn gaat net over. Trinitas weet de aanval op te zoeken en te scoren: 0-1. Blauw-Wit blijft druk naar voren zetten. Er volgt langs de zijlijn een actie van Quinn die de bal voorlegt, daar staat Sev en die schiet de 1-1 binnen. Scoth staat goed te keepen en weet de bal er een paar keer uit te houden. Mats weet iedere keer weer bij de bal te lopen en houdt de tegenstander wel bezig. Helaas weet Trinitas toch de 1-2 te maken. In de laatste minuten volgt er nog een actie van Sev, die de keeper eruit weet te halen en ook een mooie bal van Quinn die hem breed legt op Jur gaat er niet in. Eindstand: 1-2.

Mats heel erg bedankt voor het meedoen, je hebt het super goed gedaan!

Volgende week spelen we om 8:30 uur uit tegen SSC’55.