Op deze vroege en koude zaterdagmorgen zijn we klaar voor de wedstrijd. We beginnen de wedstrijd fel en Sev zet Blauw-wit al snel op een 0-1 voorsprong. Met wat tegenstand weet SSC de 1-1 te scoren. Scoth en Semih storen de bal regelmatig en het spelbeeld gaat veelal op en neer. Lev staat zijn mannetje wel voorin maar komt net niet voorbij de verdediging. SSC weet uit te breken en er 2-1 van te maken. Al snel weet Sev Blauw-wit op een gelijke stand te zetten met een mooi schot van afstand, 2-2. Er volgt een mooie actie van Quinn langs de zijlijn maar hij komt niet tot scoren. Een tegenaanval van SSC weet keeper Thiez in zijn handen te pakken. Senn staat goed te verdedigen en speelt de bal regelmatig naar voren. Door een actie van Sev belandt de bal bij Jur maar het lukt hem niet te scoren. Ruststand 2-2.

Na de rust blijft Blauw-wit druk naar voren zetten. Na een mooie loopactie van Thiez ontstaat een kans, maar hij weet net niet te scoren. Er worden mooie kansen gecreëerd maar een doelpunt zit er nog niet in. We blijven hard werken en dan weet Blauw-wit de voorsprong te pakken. Een lange bal van Sev belandt in de voeten van Thiez, die weet te draaien en schiet de bal netjes binnen: 2-3! De tegenstander krijgt nog een paar kansen op de gelijkmaker maar onze keeper Lev weet ze tegen te houden. Ook Quinn staat goed te verdedigen en laat de tegenstander er niet zomaar doorheen komen. Na een paar spannende minuten fluit de scheids af. Een verdiende uitslag, we nemen de winst vandaag mee terug naar De Moer!