Op deze koude zaterdagmorgen spelen we thuis tegen SVG uit Tilburg. Vanaf de eerste minuut zetten we meteen druk op de bal en vinden we door goed samenwerken de weg naar voren. Een uitbal van de keeper belandt in de voeten van Thiez, die de bal aanneemt en de 1-0 binnenschiet. Snel daarna volgt een aanval van Quinn, de bal gaat voorlangs en Sev kan hem nog net binnen houden. Sev haalt uit, de keeper houdt de bal tegen met zijn handen en daar staat Quinn die hem binnen schiet. 2-0 voor Blauw-Wit. SVG weet in de aanval te komen, maar onze goed keepende Senn houdt hem tegen. Toch lukt het SVG door onze verdediging te komen en de 2-1 te maken. Semih en Jur blijven vechten voor iedere bal en na hard werken van Jur lukt het hem de bal door te drukken en tot schieten te komen. Helaas kan de keeper hem pakken. Ook Semih heeft de smaak te pakken en dribbelt drie spelers voorbij. Sev zoekt de aanval op en met een schot van afstand weet hij de 3-1 op het scorebord te zetten. Blauw-Wit zit lekker in de wedstrijd en als team laten jullie mooi voetbal zien. Na een minuutje rust zijn we nog niet goed wakker en weet SVG de 3-2 te scoren. Senn staat heel goed te keepen en weet Blauw-Wit op voorsprong te houden door een aantal mooie reddingen. Blauw-Wit blijft druk naar voren zetten en Quinn schiet na een mooie aanval de 4-2 netjes binnen. We blijven gaan voor iedere bal maar toch weet SVG de wedstrijd naar zich toe te trekken. De 4-3 volgt en we gaan de rust in.

Ruststand 4-3.

Net na rust scoort SVG de gelijkmaker en weten we dat het nog niet gespeeld is. Een corner die genomen wordt door Quinn weet hij breed te leggen op Lev, die neemt hem aan en schiet hem hard binnen. 5-4.

Jur staat in de goal en laat een mooie redding zien. SVG blijft ook goed meedoen en maakt er 5-5 en 5-6 van. Kopjes omhoog en er weer voor gaan! Sev weet mee aan te sluiten naar voren en legt de bal breed op Senn. Die neemt zijn rust en schiet de bal hard over de keeper de goal in. We staan weer gelijk, 6-6! SVG zoekt de aanval op maar daar staat onze Jur die de bal tegen weet te houden.

Blauw-Wit weet uit te breken maar het zit ons niet mee. Er komen kansen voor Thiez en Senn en ook Lev komt tot schieten maar het lukt ze alle drie niet te scoren. Het blijft spannend tot de laatste minuut en het kan nog beide kanten op. En dan volgt een uitbraak vanuit onze kant. Sev weet door te breken en er 7-6 van te maken. Kort daarna is daar toch weer SVG die de tegenaanval opzoekt en er 7-7 van weet te maken. Als team laten jullie zien dat jullie er staan en blijven jullie vechten tot de laatste seconden. En dat samenspel resulteert in een 8-7 voorsprong, gemaakt door Sev. Als klap op de vuurpijl tekent hij ook voor de 9-7 wat meteen de eindstand is. Jullie mogen trots zijn op wat jullie vandaag hebben laten zien!