Zaterdag 9 december speelde VV Berkdijk JO11-1 hun laatste wedstrijd van fase 2. Thuis mochten de kanjers van Berkdijk Oosterhout JO11-2 ontvangen.

Om klokslag 10.15 uur kwam JO11-1 bijeen in de kleedkamer voor de wedstrijdbespreking. Na de warming-up waren beide teams er helemaal klaar voor en floot onze scheidsrechter de heer Couwenberg dan eindelijk voor de wedstrijd.

De eerste minuten begon Berkdijk scherp aan de wedstrijd en binnen twee minuten staat de stand in het voordeel van de Rood Zwarten op 1-0. Even waren ze niet bij de les, want kort na deze voorsprong scoort Oosterhout in de vierde minuut de gelijkmaker en staat de stand op 1-1. Maar Berkdijk gaat niet bij de pakken neerzitten. Door een mooie aanval scoorde Berkdijk in de zevende minuut de 2-1.

Met deze stand pakten beide teams even een korte pauze. Duidelijk woorden werden besproken over een stukje veldbezetting en coaching. Na deze korte pauze floot onze scheidsrechter voor fase 2. Oosterhout kwam beter uit de startblokken dan Berkdijk en zette in de 18e minuut de stand op 2-2. Na deze score kwam Berkdijk helaas niet meer in de wedstrijd. Oosterhout, die beschikt over vele kwalitatieve en vaardige spelers, zette Berkdijk vaak onder druk en scoorde de ene na het andere doelpunt waarmee de stand in de fase op 2-6 staat. Er kwamen kleine foutjes in het spel van Berkdijk, die Oosterhout gelijk wist af te straffen. Na exact 60 minuten zuivere speeltijd stond de eindscore op 3-11 en verloor VV Berkdijk JO11-1 hun laatste wedstrijd voor de winterstop.

Trainers/leiders complementeren de gehele JO11-1 voor hun inzet en positiviteit van afgelopen 2e fase. Nog een keer trainen en dan gaat voor Berkdijk JO11-1 de winterstop van start.

De technische staf en alle kinderen van Berkdijk JO11-1 bedanken alle supporters/ouders voor hun wekelijkse support. En zij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een gezond 2024!