Voor de laatste wedstrijd van het kalenderjaar stond de derby op het programma. Buurman Berkdijk kwam op bezoek. Deze wedstrijd werd enkele weken geleden afgelast en werd afgelopen zondag ingehaald.

De eerste helft was vrijwel in evenwicht. Beide ploegen deelden plaagstootjes uit, maar het eerste doelpunt kwam toch vrijwel uit het niets. Bij een voorzet stonden plots twee Berkdijkers vrij en de bal werd langs doelman Nick Verzijl gekopt. Blauw-Wit reageerde goed op deze tegenvaller en het spel werd beter. Er werden kansen gecreëerd, maar ondanks kansen van onder andere Sam Kemmeren en Bas Jansen bleef een doelpunt uit.

De tweede helft speelde Blauw-Wit weer wat beter. Het spel golfde op en neer en door wat slordigheden in de opbouw aan beide kanten bleven grote kansen nagenoeg uit in de tweede helft. Richting het einde van het duel mistte Blauw-Wit nog een paar grote kansen. Een bal richting de kruising van Sam werd door de doelman van Berkdijk knap gered. Even later werd de doelman verslagen maar werd gered door een speler die de bal nog wegwerkte.

Door Blauw-Wit werd er meer risico genomen en een counter in de laatste minuut werd afgestraft en zo zou de eindstand 0-2 zijn. Het was geen goede wedstrijd, wel een spannende tot de laatste minuut. Een gelijkspel zou de beste uitslag zijn geweest.

Een seizoenshelft om snel te vergeten voor Blauw-Wit. Nu wordt het de rug rechten en na de feestdagen hard werken om de tweede seizoenshelft beter te kunnen presteren.