DES JO12-1 blijft doorgaan! Zaterdag stonden weer twee wedstrijden op het programma. De jongens vonden het best spannend, zou het weer lukken? Helaas begonnen ze niet sterk tegen Breda. Focus ontbrak en veel slordigheidsfoutjes zorgden in de eerste helft voor behoorlijk wat strafcorners tegen. Echter die wist het team allemaal te stoppen. Met 0-0 de rust in. In de rust samen opnieuw afgesproken weer energiek te gaan hockeyen, focus, verbinding en de bal het werk laten doen. Klinkt makkelijk. Maar doe het maar even... er vielen direct drie doelpunten voor DES echter ook de tegenstander stoomde op: 3-3. En een minuut voor het fluitsignaal wist DES nog te scoren: 4-3 winst.

Op naar de tweede wedstrijd. Na een goed kleedkamergesprek, een opzwepende yel gingen ze van start. En hier stond het team van vorige week weer. Wat hebben de jongens zich herpakt! Ze domineren de wedstrijd, scoren twee keer uit strafcorners, spelen slim over. Energie, actief en samen dat zijn de sleutelwoorden. 5-0 BAM! Ze staan bovenaan in de 1e klasse!