Zaterdag 13 januari speelde KW Galaxy tegen zvv Berries. Winst betekende de koppositie in de zaalvoetbalcompetitie van De Salamander. Na een moeizame start wisten de jonge voetballers uit Kaatsheuvel en Waalwijk de winst overtuigend naar zich toe te trekken. Dit betekent dat ze nu de koppositie ingenomen hebben.

KW Galaxy ging voorzichtig van start. Zvv Berries daarentegen was direct heel fel\. Al na 3 minuten kwamen zij daardoor op een 0-1 voorsprong. Dat was voor KW Galaxy het teken dat er niet afwachtend gevoetbald kon worden. Dat leidde tot een heel leuk eerste kwartier, waarbij er wisselend gescoord werd. Na een kwartier was er al zes keer gescoord en was de stand 3-3. Dat beloofde een spannende pot zaalvoetbal te worden. Echter, zvv Berries wist niet meer te scoren en KW Galaxy speelde een heel goede gedegen wedstrijd. Met voor de rust drie doelpunten van Rens van Heijst en drie doelpunten van Sil Witlox was de ruststand 6-3 voor KW Galaxy. Na rust had KW Galaxy de controle over de wedstrijd. Er waren mooie unieke doelpunten van Joris van Heijst, Kjeld Verdijk en Olle Vliervoet. Dit maakte de eindstand 9-3 in het voordeel van KW Galaxy. Een dik verdiende winst en een terechte koploper.