Op een mooie zaterdagmiddag verzamelen we om 13:30 uur bij Blauw-Wit om ons voor te bereiden op de wedstrijd om 14:30 uur. Voor de wedstrijd wilde de tegenstander persé de pasjescontrole uitvoeren. RFC nam de teugels in handen en controleerde de pasjes. Na de controle kon eindelijk de wedstrijd beginnen. We starten niet lekker en door een persoonlijke fout op het middenveld worden we genadeloos afgestraft in de derde minuut. Het spel wordt gespeeld door RFC en Blauw-Wit heeft moeite met de aanvallers, maar we hebben gelukkig Lars achterin staan die een geweldige wedstrijd staat te voetballen en heel veel ballen weet op te ruimen.

In de 28e minuut moet Bas voor de tweede keer de bal uit het net pakken. Met 2-0 achterstand beginnen de boys en girls beter te voetballen en door een mooie pass op Joeri van Jasper weet Joeri net voor rust de 2-1 te maken.

We beginnen slap aan de tweede helft en laten RFC de eerste zeven minuten het spel bepalen. Maar na de zevende minuut ruiken de boys en girls kansen en geven er alles voor. Janne laat even zien dat ze een geweldige conditie heeft en loopt de tegenstander moe. Door een mooie steekpass van Mels weet hij Ro-Anne te bereiken en die schiet gecontroleerd in de goal. We merken dat RFC conditioneel minder is dan Blauw-Wit en weten nog een paar kansen eruit te halen, maar helaas zonder resultaat. RFC komt nog een keer gevaarlijk voor de goal, maar Bas weet de bal tegen te houden. Eindstand: 2-2.

We hebben hele mooie acties en passes gezien, maar ook punten waar we hard aan moeten werken.