Zaterdag stond de eerste wedstrijd van deze nieuwe fase op het programma. Met een compleet team ging de JO8 van Blauw-Wit ’81 op weg naar Goirle. We starten de wedstrijd fel en Senn, Semih en Jur zetten goed druk op de bal. Jur dribbelt richting de goal maar komt er niet doorheen. Een actie van Sev, die tot schieten komt belandt in de handen van de keeper. VOAB weet uit te breken en er 1-0 van te maken. We blijven de weg naar voren zoeken en zijn aardig aan elkaar gewaagd. Senn staat goed te verdedigen en weet de bal weg te werken. Ook Quinn staat zijn mannetje wel in de verdediging. Met Lev in de goal weet hij samen met Sev een tegendoelpunt te voorkomen. Scoth weet de bal te storen maar het lukt Blauw-Wit niet door de verdediging van de tegenstander heen te komen. En kunnen we Thiez, Semih en Jur die voorin staan niet bereiken. Al snel volgt de 2-0 voor VOAB. Lev staat goed te keepen en weet de bal uit zijn handen naar voren te schieten. Na een mooie actie van Sev weet hij met een schot van afstand de 2-1 binnen te werken. VOAB weet net voor rust nog te scoren en met een stand van 3-1 gaan we de rust in.

Na de rust zijn we nog niet goed wakker en krijgen we al snel de 4-1 en 5-1 om onze oren. Kopjes omhoog en blijven voetballen, al gaat het vandaag even niet zo lekker. Er volgt een mooie actie van Quinn maar hij komt niet door de verdediging heen. Waarin het Blauw-Wit niet lukt, komt VOAB op een 6-1 en 7-1 voorsprong. Thiez en Jur weten nog een paar keer naar voren uit te breken maar helaas zit er voor ons geen doelpunt meer in. VOAB weet er een eindstand van 9-1 van te maken. De tegenstanders waren vandaag een maatje te groot, op naar volgende week waar we om 10.00 uur thuis spelen tegen SV Reeshof.