Op zaterdagmiddag 13:00 uur was het weer zover, de eerste wedstrijd na de winterstop. Met veel goede zin stapten de dames van Blauw-Wit ’81 het veld op en begon de thuiswedstrijd tegen Pelikaan. De wedstrijd kwam langzaam op gang en de dames hadden even nodig om te acclimatiseren. Hierdoor wist Pelikaan het eerste doelpunt te scoren en werd het 0-1. De dames herpakten zichzelf en zo scoorde Annemarie een mooi tegendoelpunt, hiermee stond de wedstrijd weer gelijk. Helaas scoorde de tegenstander nog net voor de rust de 1-2. Door het tweede tegendoelpunt kwamen de dames fel de kleedkamer uit na de rust en waren vastberaden om deze wedstrijd naar eigen hand te zetten. Conditioneel waren ze sterker dan de tegenstander en zo scoorde Romy de 2-2. Sandra van Dorst maakte in de tweede helft ook haar intrede in de wedstrijd en wist de 3-2 te maken. De dames zaten goed in de wedstrijd en waren dan ook niet klaar met scoren. De 4-2 werd gescoord door Romy en ook Sandra van Dorst wist nog een doelpunt te scoren. Dit resulteerde in een prachtige overwinning van 5-2! Met deze overwinning in de pocket zijn wij klaar voor de tweede seizoenshelft!