Afgelopen zaterdag speelden we thuis tegen SV Reeshof. Na de verloren wedstrijd van vorige week en woensdag weer hard getraind te hebben zijn we er allemaal klaar voor!

De wedstrijd gaat van start en we zetten meteen goed druk op de bal. Thiez, Scoth en Jur voorin en Sev en Quinn daarachter. Al snel weet Sev de opening te vinden en de 1-0 te scoren. We blijven de weg naar voren zoeken en zijn lekker op dreef. Thiez zit fel op de bal en weet de bal naar voren te werken. Na een mooie actie scoort Sev de 2-0. Ook de 3-0 mag hij kort daarna op zijn naam zetten. SV Reeshof weet de tegenaanval op te zoeken maar met Quinn in de verdediging en Semih in de goal komen ze niet tot scoren. Een mooie pass van Scoth op Sev kan hij net niet binnen schieten. SV Reeshof weet het spel naar zich toe te trekken en op een 3-1 en 3-2 stand te komen. Blauw-Wit blijft vechten voor iedere bal maar lijkt de weg een beetje kwijt te zijn. En zo komen ze op een 3-3 rust stand.

Na de rust zijn we niet goed wakker en scoort SV Reeshof al snel de 3-4. Quinn weet langs de zijlijn een actie te maken maar krijgt de bal niet voor de goal. Lev werkt de bal naar voren maar deze belandt in de voeten van de tegenstander. Het zit ons niet mee! Jur weet uit te breken maar helaas stuit hij op een verdediger. Het harde werken van alle spelers wordt beloond en Sev weet de gelijkmaker te maken, 4-4. Als een kaartenhuis lijkt de wedstrijd die zo goed begon in elkaar te zakken. Blauw-Wit staat goed te verdedigen maar kan helaas niet voorkomen dat Reeshof scoort. Ze weten op een stand van 4-8 te komen. In de laatste minuut weet Blauw-Wit nog een aanval te creëren en scoort Jur zijn allereerste doelpunt van dit seizoen. Kort daarna fluit de scheids af. Eindstand 5-8. Nu even twee weken rust, waarna we op zaterdag 24 februari om 9.45 uit spelen tegen WSC.