Na een behoorlijk lange winterstop mochten we vandaag aan de bak tegen Waspik dames 1. De vorige wedstrijd tegen deze tegenstander werd makkelijk gewonnen, maar we waren ons er ook van bewust dat het nu goed anders kon zijn, zeker gezien de hoeveelheid blessures en pijntjes aan onze kant. De wedstrijd startte moeizaam en we kwamen niet goed aan overtikken toe. Toch werden er wel wat grote kansen gecreëerd maar het doelpunt bleeft uit, totdat Melissa er klaar mee was en voor de 1-0 tekende. We speelden vooral op de helft van Waspik maar toch waren er vaak onzuiverheden waardoor niet alles fantastisch liep. Suus mocht na 20 minuten invallen wat zij als voorstopper super goed deed.

Na een aanval en schot richting goal werd randje zestien hands gemaakt en ging Melissa achter de bal staan. Ze schoot deze prima beheerst binnen, waardoor het 2-0 stond en dit was de ruststand. In de rust werd wat gewisseld en waren we van mening dat er toch nog wel wat doelpuntjes bij gemaakt konden worden. Dit gebeurde dan ook waarbij (naast een aantal flink gemiste kansen) Melissa haar derde en vierde wist te maken en Diana de 5-0 binnen schoof. Het veld was erg drassig wat resulteerde in verschillende mooie glijpartijen. Ook de 6-0 kwam op naam van Melissa en de 7-0 op Joanna, nadat zij niet nadacht maar gewoon hard binnen knalde. Joyce kreeg het op haar heupen en probeerde het een paar keer dwars door het midden met goede schoten maar helaas net naast. Plots werd daar de 7-1 gemaakt, waarvan nu nog steeds niet bekend is hoe dit kon, maar goed; herpakken en door. Een mooi uitgespeelde aanval resulteerde in een schuiver van Diana die dan ook voor de eindstand tekende 8-1.