Twee weken eerder dan gepland stonden de laatste twee wedstrijden voor MO12-4 in de zaal op het programma. 17 februari was eigenlijk gepland, maar door de carnavalsvakantie kwamen onze tegenstanders in de problemen qua bezetting. Voor de eerste wedstrijd van de dag was het al duidelijk voor ons, we moesten beide partijen winnen om zo niet afhankelijk te zijn in onze poule voor ons potentiële kampioenschap. Dus om 15.35 uur in het sportcentrum Reeshof startten we tegen MOP na een enerverende aanmoedigingsspeech in de kleedkamer. Eerder in het seizoen hebben we tegen MOP een keer verloren en een keer gelijk gespeeld, nu moesten we een ander resultaat halen om een eventueel kampioenschap in leven te houden. Uitslag MOP-DES 0-6! Zo die eerste hebben we te pakken! Een van de coaches heeft het bijna niet meer en krijgt last van hartkloppingen... gelukkig blijkt het gezonde spanning. Op naar partij twee van de middag. Nu staat op het programma Berkel-Enschot. We gaan voortvarend van start en al bij de rust hebben we een 0-6 voorsprong. In de tweede helft gaan we stevig door en met nog 2 minuten op de klok komt de stand op 2-10. Berkel-Enschot scoort en onze keeper wordt hard geraakt door een bal op haar elleboog... nog 2 minuten te spelen, ze gaat door en met de tranen in haar ogen komt Berkel toch nog een keer voor haar doel. Ze probeert de bal met een halve sliding weg te werken, valt helaas (nogmaals) op haar elleboog en blijft gepasseerd achter. Einduitslag 3 voor Berkel-Enschot en 10 voor DES. Yes, Yes, Yes we hockeyen bij DES! M012-4 is zaalkampioen seizoen 2023-2024.