Nadat een aantal ouders (niet de kinderen) zich verslapen had, we daardoor dus te laat weg reden bij Blauw-Wit, onderweg ook nog tegen een wegomleiding aanreden en we te laat bij WSC waren. Na een veel te korte warming-up konden we gaan starten. Kortom een erg rommelig begin van de dag... en toen moest de wedstrijd nog beginnen. In de eerste minuten krijgen we al snel de 1-0 en 2-0 om onze oren. Zal het zijn omdat we nog niet goed wakker zijn? O nee, de kinderen waren al wel vroeg op. Blauw-Wit lijkt iets beter in de wedstrijd te komen en al snel volgt er een mooie bal van Sev op Quinn, die niet tot scoren komt. Thiez, Semih en Jur zetten druk op de bal en met Quinn en Sev achterin proberen ze zoveel mogelijk goals te voorkomen. Een schot van Lev op goal kan de keeper in zijn handen pakken. WSC blijft de aanval opzoeken maar het schot wordt goed tegengehouden door Senn. Helaas weten ze hem in de rebound binnen te schieten: 3-0. Blauw-Wit blijft de aanval opzoeken en mooie acties maken maar we komen er vandaag niet doorheen. WSC weet er 4-0 van te maken. Ruststand 4-0.

We starten de tweede helft fel maar kunnen aanvallend weinig creëren, de tegenstander is echt een maatje te groot. Jur en Scoth staan goed te storen maar komen er niet uit, ook in de verdediging hebben ze het vandaag zwaar. En onze keeper Thiez weet er veel ballen uit te houden maar kan niet voorkomen dat WSC scoort. Al snel staan we op een 9-0 achterstand. Een schot van Quinn gaat net naast en ook Sev krijgt de bal een paar seconden later niet in het netje. WSC weet er een 11-0 eindstand van te maken.

Dank aan de sportieve spelbegeleiding van WSC die ons de ruimte gaf om te voetballen. Op naar volgende week, wanneer we om 10.00 uur thuis spelen tegen ’t Zand.