Met enkele omwegen werd om 8.00 uur WSC bereikt waar om 8.30 uur werd afgetrapt voor de eerste wedstrijd van JO8-1. Al snel maakte Jason het eerste, tweede en derde doelpunt voor de rood zwarte vedetten... Na goed verdedigend werk van onder andere Dani, Jay en Niene werden diverse aanvallen geweerd. Het spel ging over en weer en was vooral sportief van beide kanten. Met een 3-1 zege keerden ze met de eerste drie punten terug naar de Kegelaar. We bedanken WSC voor de fantastische begeleiding en de sportieve pot.

JO8-2 mocht het vandaag thuis op het hoofdveld opnemen tegen Nieuwkuijk JO8-2. Na een heerlijke warming-up begonnen we aan de wedstrijd. Heerlijk was het om te zien dat het overspelen en voorzets geven van de training van afgelopen woensdag terug te zien was in het spel. Bink wist een goede pass af te geven op Senn die de 1-0 scoorde waarna vervolgens Senn hetzelfde deed om Kay de 2-0 te laten maken. Verdedigend deden Tijn en Sinan belangrijk werk om een lange tijd de tegenstander op de nul te houden. Na wat gewisseld te hebben met de keepers gaf Berkdijk wat meer ruimte weg en kwam Nieuwkuijk wat terug in de wedstrijd. Evie, zo fel als altijd kreeg de tweede helft een aantal goede kansen maar hij ging er maar niet in totdat vijf minuten voor tijd ze toch een goal mocht aantekenen. Ook Jakub tekende voor zijn eerste goal in deze fase. In een lekker felle wedstrijd met veel respect naar elkaar mocht Berkdijk toch de punten thuis bij de Kegelaar houden en wonnen ze met 12-8. De tweede drie punten waren in de zak!

Nieuwkuijk JO8-2 bedankt voor de leuke sportieve wedstrijd.

Om 11.00 uur mochten de talenten van Berkdijk JO8-3 aantreden op het strakke hoofdveld aan de Kegelaar. De altijd positieve terreinmeester Ad Netten is verantwoordelijk geweest voor de mooiste grasmat van het dorp. Al snel kwamen onze jongens onder leiding van Bobby en Maartje op voorsprong door geweldig spel van Guus, Sjors, en Shady. De eerste doelpunten vlogen de tegenstander om hun oren. In de tweede en derde fase kwam SVG goed terug en in de vierde fase werd het zelfs nog gelijk. Door goed verdedigend optreden van onder andere Maren en geweldig keeperswerk van Daan lukte het SVG gelukkig niet om op voorsprong te komen. Maar de spelers van JO8-3 hielden hun hoofd koel en in de laatste minuten werd de wedstrijd beslist door goals van Finn, Jaylen en Shady.

7-5 einduitslag. Hiermee waren de laatste drie punten een feit.