Zaterdag kreeg de JO15 van Blauw-Wit ’81 Sliedrecht op bezoek. Na de voorbespreking worden de aandachtspunten besproken en waar we op getraind hebben de laatste weken.

Met de wedstrijd beginnen we zeer matig en we laten Sliedrecht het spel bepalen. Door twee persoonlijke fouten kijken we binnen 20 minuten al tegen een achterstand aan.

Dus we moeten vol aan de bak en we beginnen langzaam de wedstrijd naar ons toe te trekken. We krijgen net voor rust een vrije trap mee en weten door een mooi schot van Timo het aluminium te raken. We gaan de rust in met een 0-2 achterstand.

In de kleedkamer worden de punten nogmaals besproken en we gaan met meer zelfvertrouwen het veld op. Spits Yfke Rijken had materiaalpech, de zool hing los aan de schoen te bungelen, dus moest ze even gewisseld worden. Met een ingetapete schoen kan ze in de 67e minuut weer het veld in. Trainer Henri Beerens voorspelt op haar schoen dat ze in de 70e minuut de 1-2 er in gaat schieten. En je gelooft ’t niet maar... in de 70e minuut schiet ze daadwerkelijk de 1-2 binnen! Hilariteit alom bij zowel spelers, begeleiding als supporters.

De boys en girls gaan gas geven en we krijgen veel kansen maar geen van de kansen gaan in de goal. We eindigen de wedstrijd met 1-2.

Helaas geen punten, maar als we zo blijven voetballen dan denken we dat we nog wel punten gaan pakken. Volgende week hebben we een uitwedstrijd tegen Jeka waar we hopen de punten mee terug te kunnen nemen naar De Moer.