Zaterdag gingen we op bezoek bij FC Tilburg, op weg daar naartoe begon het al zachtjes te regen maar gelukkig viel het allemaal mee en konden we de wedstrijd droog starten.

De eerste minuten werd er goed druk gezet op de bal en werd er om elke bal gevochten. FC Tilburg weet een keer door te breken en helaas ook te scoren. Wij gingen vol voor de tegenaanval maar bij ons gingen deze vooral naast... zou het vandaag een dag worden met veel kansen?

Ja zo’n dag werd het, de teams waren zeker aan elkaar gewaagd en er werd mooi voetbal gespeeld door beide ploegen. Tot de rust ging het vrij gelijk op met een kleine uitloop voor FC Tilburg. We gingen met 4-0 de rust in. Na de rust en een kleine omzetting werd dan toch eindelijk het net gevonden. We gingen ervoor en ook het tweede doelpunt van deze ochtend was een feit. FC Tilburg kwam weer wat meer in de wedstrijd en wist de voorsprong veder uit te bouwen naar 7-2 maar ook wij speelden steeds meer voorin en zo werd de aansluiting weer gevonden met de derde goal van vandaag. Het laatste gedeelte ging het heel snel aan de kant van FC Tilburg maar gelukkig konden wij het net ook nog een keer vinden. Eindstand 11-4. We hebben verloren deze week maar wat is er door alle jongens en meiden hard gewerkt en we hebben vandaag vele mooie schoten op goal gezien. Helaas mocht het niet zo zijn vandaag.