Wat begon de dag vandaag mooi voor dit ijzersterke team en wat eindigde het in een lelijke nederlaag. De jongens en meiden van de J010-1 startten sterk onder de warme lentezon op de velden van Trinitas. De ene goal volgde de andere op waardoor de voorsprong bij de derde helft op 4 - 1 stond.

Helaas keerde toen de wedstrijd drastisch om. Onze spelers dachten de overwinning al binnen te hebben en gingen achterin stunten in plaats van verdedigingen. De tegenstanders maakten hier handig gebruik van en knalden binnen een paar minuten de hele voorsprong weg.

Dit betekende dat het team weer wakker moest worden maar toen sloeg de vermoeidheid toe. Ook blessures bij onze ster keepster begonnen zwaarder te worden waardoor ze niet alles meer tegen kon houden wat de verdediging door liet. De wedstrijd eindigde met een teleurstellende 7 - 5. Iets wat totaal onnodig was gezien de lange voorsprong.

De spelers krijgen komende week loodzware trainingen om te zorgen dat ze volgende week zaterdag weer op hun gebruikelijke niveau spelen want dit was hun eerste nederlaag en ze hopen het ook de laatste te laten zijn dit seizoen.