Het voorjaarseizoen is afgelopen zaterdag van start gegaan. In een heerlijk zonnetje op de Eikendijk mocht DES MO12-2 het thuis opnemen tegen Tilburg MO12-4.

Het was een wedstrijd waarin er door beide teams hard werd geknokt. In de eerste helft ging het flink tegen elkaar op. Vlak voor rust was het DES die de eerste goal maakte. Dat gaf wat lucht voor de meiden, maar ze wisten ergens ook wel dat het niet genoeg zou zijn. In de tweede helft gingen de meiden op zoek naar de 2-0. DES was veel feller en knokte letterlijk voor elke bal, wat resulteerde in een 2-0. Lange tijd leek dit de eindstand te gaan worden maar door een knullige terugspeelbal wist Tilburg de bal te veroveren en de stand ineens op 2-1 te zetten. Met nog maar 1 minuut op de klok leek de overwinning nog in zicht, maar in de laatste seconden van de wedstrijd werd de bal toch nog over de doellijn van DES gepield. Eindstand: 2-2.

Een zuur leermoment. Positieve afdronk: we hebben niet verloren!

Volgende week: nieuwe ronde, nieuwe kansen.