Na veel over en weer appen en mailen over wedstrijdwijzigingen en verzoeken werd besloten de wedstrijd van vandaag gewoon te spelen, en wel om 11.00 uur tegen OVV dames 3.

Meteen werd fel gestart en goed gejaagd maar op een doelpunt was het nog lang wachten. We creëerden kans na kans, maar de bal wou er niet in. Na ongeveer 25 minuten schoot Jesmay op goal en deze werd enigzins van richting veranderd en belandde mooi in het hoekje: 1-0. De 2-0 viel kort daarna door een mooie bal over de keeper van Melissa. Ook Kim pikte een mooie goal mee en bracht de score op 3-0. Zowel bij de tweede als derde goal werd een mooie assist gegeven door Daisy. Kort voor rust viel de 4-0 door een eigen goal, die we op naam zetten van Jesmay.

In de rust werden wat wissels toegepast en hervatten we het spel goed met veel samenspel en goed tikwerk. Na terugleggen schoot Desi zonder aarzeling de bal prachtig en onhoudbaar binnen: 5-0.

De verdediging deed het samen fantastisch waardoor geen enkele kans werd gecreëerd door OVV. Ook de 6-0 kwam op naam van Kim die hard binnen knalde en de 7-0 werd van buiten de 16 fenomenaal binnen geschoten onderkant lat, door Peggy.

Joanna en Vijf hebben vandaag samen gestreden voor de troffee ’mis een kans die niet te missen is’, en hebben daarbij een gedeelde eerste plaats behaald, toch een hele prestatie.

Samenvattend een goed gespeelde wedstrijd met een mooi resultaat dat veel mooier had kunnen zijn. Daarbij sluit ik graag af met de quote van een wijze voetbalster (waarbij ik de naam niet zal noemen) als zelfs Desi en Peggy gaan scoren, dan weet je wel hoe laat het is.