Zaterdagochtend stond de uitwedstrijd tegen Were-Di uit Tilburg MO12-3 op het programma.

Een leuk team waartegen zo nu en dan ook onderlinge partijtjes worden gespeeld.

De meiden leken een beetje op gang te moeten komen. Ook al waren ze continue op de helft van Were-Di, het lukte maar niet de bal de goal in te krijgen. Vele kansen kwamen voorbij, maar werden helaas niet benut. Dit ook mede door het goede keeperswerk van de tegenstander. Pas richting het einde van het eerste kwart werd het 0-1 voor DES. Maar met één punt voorstaan voelt niet als safe. De meiden moesten feller gaan spelen én het veld beter benutten.

Vanaf de tweede helft leek die boodschap pas echt door te komen. De meiden van DES M012-2 wisten met mooie combinaties van overspelen, terugspelen en opnieuw opbouwen telkens weer de cirkel van Were-Di binnen te komen. Dit had effect waardoor de wedstrijd uiteindelijk werd beslist in het voordeel van DES met een 0-3 overwinning. Het harde werken werd beloond. Weer drie punten mee naar huis.

Volgende week spelen deze toppers om 10.00 uur thuis op de Eikendijk tegen Hilvarenbeek MO12-1. Wil je een leuke wedstrijd zien? Kom dan zeker kijken.