Zaterdag maakte de JO8 van Blauw-Wit ’81 zich op voor de wedstrijd tegen Gudok en na een goede warming-up kan de wedstrijd beginnen. We zitten vanaf het begin fel op de bal en willen ieder duel winnen. Senn weet de bal af te pakken en naar voren te schieten, waar Jur staat maar niet tot schieten komt. Een actie van Sev belandt in het zijnet. Na een goede aanvallende actie vanuit onze kant weet Lev weg te draaien maar zijn schot gaat naast. Er volgt een tegenaanval van Gudok maar onze keeper Thiez stopt hem. Een actie van Quinn gaat naast. Gudok zoekt de aanval op en weet de 0-1 te scoren.

We blijven hard werken voor iedere bal en na een genomen corner krijgt Senn een kans tot schieten maar de bal wil er niet in. Een goed doorgelopen actie van Sev gaat voorlangs. Gudok weet uit de counter de

0-2 te scoren. Blauw-Wit’81 blijft gaan voor iedere bal maar kan niet voorkomen dat we al snel tegen een 0-5 achterstand aan kijken. We blijven zoeken naar de goal van de tegenstander en dan is daar Quinn die na een mooie actie de 1-5 op het scorebord zet.

Ruststand 1-5.

Na rust weet Gudok al snel de 1-6 te maken. Een schot van Sev belandt op de paal. We staan verdedigend hard te werken en Scoth weet de voorhoede te bereiken. Gudok weet er 1-7 van te maken. Er ontstaat een mooie aanval vanuit onze kant. Sev schiet de bal maar de keeper houdt hem tegen maar laat hem los. Dan is daar Lev die de 2-7 binnen schiet. Gudok weet het spel naar zich toe te trekken en komt op een 2-10 stand. In de laatste minuut komt er nog een uithaal van Sev die er 3-10 van maakt. Gudok weet er uiteindelijk een 3-11 eindstand van te maken.

Op naar volgende week waar we bij onze Dongense buren op bezoek gaan. De wedstrijd start om 8.30 uur.