De Boys mochten weer eens een thuiswedstrijd spelen.

De Boys van Jo18 van Berkdijk zijn bezig aan een wisselend voetballende competitiehelft. Ondanks dat ze een super mooi voetballend team hebben, laten ze vaak hun koppie’s hangen bij een achterstand!

Rond 12 uur wordt er op het achterste veld afgetrapt, en dan na een kwartiertje spelen komen ze weer op achterstand. In eerste instantie redt Luca maar in de rebound is het toch raak voor Achilles Veen. Dan na vijf minuten voetballen is het weer Achilles Veen die de 2-0 scoren. De Trainers van Berkdijk komen hierna dan met wat aanpassingen van het team op het veld. Je ziet daarna gelijk dat het anders gaat lopen. En dat de kansen ook beginnen te komen. Jesse steekt het veld dwars over en geeft hem af op Rexheb, en die scoort de 1-2. Een paar minuten later trapt Luca de bal ver uit, Jesse kopt hem door en Rexheb scoort de 2-2. Gelijk daarna fluit de scheids voor de rust (dit kwam op het juiste moment).

Na de rust zie je gelijk dat de boys van de Jo18 van Berkdijk er vertrouwen in hebben om voor de winst te gaan. Een lange bal van Jesse komt weer bij Rexheb terecht, hij speelt twee man van Achilles Veen uit en maakt de 3-2. Archilles Veen probeert daarna gelijk de aansluiting weer te vinden, maar Luca staat vandaag weer goed zijn mannetje en met een mooie redding voorkomt hij een tegengoal. Daarna is het wederom weer Rexheb die met een afstandsschot de keeper van Achilles Veen verrast (4-2). De boys blijven nu doordrukken, Chris geeft een mooie voorzet op Jesse, deze schiet hem op de paal. Maar wie staat daar weer, natuurlijk Rexheb en in de rebound maakt hij zijn vijfde doelpunt van deze middag, dus (5-2). Even later is het diezelfde Rexheb die een mooie voorzet geeft op Jesse en scoort met het hoofd de 6-2 van deze middag. Hierna krijgt Rexheb dik verdiend nog een publiekswissel. Vlak daarna is het de scheidrechter die fluit voor het einde van deze doelpuntrijke wedstrijd.

Vandaag zag je dat de boys er weer als een team stonden en dit resulteerde in een verdiende overwinning. Hard gewerkt samen Boys.

Nu weer op naar volgende week zaterdag 23 maart, dan weer een uitwedstrijd (tegen GDC).