Na de 6-0 overwinning van de zondag dames 1 van Blauw-Wit ’81 op het eigen sportpark stond zondag de uitwedstrijd op de planning. In de volle zon klonk om 12.15 uur het fluitsignaal en werd er afgetrapt. Al snel kwam er druk van JEKA, die waren er namelijk op gebrand om de revanche te winnen.

Na een klein kwartiertje was het wel duidelijk dat de huidige opstelling niet veel ging opleveren. Op het veld werd er druk overlegd en werd het omgezet, met succes! Nu waren wij degenen die druk zetten en de overhand namen in de wedstrijd. In de eerste helft hadden we dan ook een debutant vanuit de jeugd (JO15), die haar eerste minuten mocht maken bij de senioren. Ro-Anne stond sterk in de aanval en deed goed mee om de winst mee te nemen naar Blauw-Wit ’81. Veel aanvallen maar pas de laatste voor rust werd benut. Een goede corner genomen door Tessa werd afgewerkt door Sanne en zo gingen we met 0-1 de rust in.

De tweede helft was nog geen 30 seconden bezig en we hadden de aanval ingezet. Vicky kreeg de bal en gaf deze mee aan Sandra Kimenai, die meteen de 0-2 scoorde. We bleven sterk en hielden de bal in eigen bezit. Toch kwam JEKA wel wat sterker terug en kregen we het wat lastiger. Maar onze tweede debutant uit de jeugd (JO15) Meike stond sterk aan de linkerkant om het JEKA moeilijk te maken.

Met een sterke verdediging en sterk staaltje keeperswerk kreeg JEKA het toch niet voor elkaar om te scoren. Zo konden we met 3 punten terug naar De Moer en stegen we ook weer op de ranglijst.

Bedankt voor het meedoen meiden!

Nog een belangrijke mededeling:

Volgende week spelen we thuis niet op onze vaste tijd maar om 12.00 uur tegen Boeimeer VR1 met een feestje na de wedstrijd. Dan gaan we naar de haaien!