Zaterdag stond voor de JO10 van Blauw-Wit ’81 de wedstrijd bij SSC’55 op het programma. En het was vroeg: om 07:30 uur werd er verzameld bij Blauw-Wit. Helaas missen we Liz, maar Xavier is weer terug.

Gelukkig hielp het weer mee en werd er, in een stralend zonnetje, om 08:30 uur afgetrapt.

We beginnen sterk aan de wedstrijd en al snel schiet Ivar de 0-1 binnen. Niet lang daarna is het weer raak: 0-2 door Lotte. Het initiatief ligt in dit eerste kwart bij Blauw-Wit en we sluiten af met een 0-3 voorsprong door Lotte.

Zou het tweede kwart ook zo gaan? Al snel zien we dat dat niet geval is, want SSC is wakker en wordt sterker. Wat resulteert in doelpunten en binnen korte tijd staat het 3-3!

Nadat we van de schrik zijn bekomen, komen we weer een beetje in ons spel. En door een goede hoekschop van Guus, die via een speler van SSC de goal in gaat, sluiten we het tweede kwart af met een 3-4 voorsprong.

Het derde kwart is het kwart van de gemiste kansen. Schoten van Ivar en Xavier gaan naast, op de paal of in de handen van de keeper. Ook SSC weet niet te scoren.

In het laatste kwart wordt er hard gewerkt door onze verdedigers Merel, Guus en Luuk. Senn verricht een paar geweldige reddingen. En we zien mooie aanvallen van Lotte en Ivar.

Uiteindelijk bepaalt Ivar de eindstand op 3-5.

Het was een spannende pot en onze jongens en meiden hebben hard gewerkt.

Volgende week weer een vroege wedstrijd, maar dan thuis tegen Waspik!