Zaterdagochtend om 11.30 uur in Dongen stond de J0-10 met niet een maar twee nieuwe spelers op het veld. Rafael speelde zijn eerste officiële wedstrijd en daarnaast is het de J0-10 gelukt om superster Kyan binnen te halen. Wat waren de fans uitzinnig en wat straalden de spelers!

Dit bleek ook uit de eerste helft tegen VV Dongen. Berkdijk nam direct de overhand en Kyan scoorde het eerste doelpunt voor zijn nieuwe team. Alle spelers waren daarna zo op dreef dat ook Lenny, Ziani en Motaz scoorden. Toch hield VV Dongen zich goed staande en knokte zich terug. Berkdijk had de overhand maar de verdediging liet een paar kleine kansjes open voor de tegenpartij die direct benut werden. Na een uitputtingsslag van 60 minuten waren de spelers moe en begon de conditie hen parten te spelen. VV Dongen wist daarna nog twee doelpunten te scoren waardoor het uiteindelijk gelijkspel werd. De fans zijn enorm trots op het mooie spel dat deze toppers vandaag hebben laten zien.